Slik møter du din fremtidige ektemann: råd for vellykket jakt

Lurer du på hvor alle de fine gutta er? Har du blitt syk og trøtt av å måtte senke baren når det gjelder å finne kvalitetsrelasjoner? Hvis du ønsker å møte en fyr som behandler deg godt, respekterer deg, og er virkelig snill, er det flere råd som vil hjelpe deg med å finne den førsteklasses mannen. Hvem sa gode gutta er over?

Ikke vær redd for å gjøre et trekk. La oss være ekte: En god mann trenger ikke desperat noen person; han vil gjerne møte en god person. Tenk på gode relasjoner mellom brødre og søstre, foreldre og barn, spesielt par – de tuller, ler, plager, flirter på en positiv måte hele tiden. En kvinne som alltid komplimenterer kan bare være kjedelig og se desperat ut. Husk, at jo mer åpenbart er det at du har satt massevis av tid i møtet uten direkte oppmuntring, jo mer desperat og mindre attraktivt ser du ut. Arbeid med å bygge attraksjon først.

Ikke unngå folk

Å bli hjemme hele tiden vil ikke lede deg til alteret. Hvis du håper å møte en fin fyr, er et av de beste stedene å se på en lokal filantropisk-eller veldedighetsorganisasjon i ditt område. Faktisk har frivillig arbeidstid for en verdig sak et stort spekter av fordeler, spesielt når det gjelder kjærlighetslivet ditt. For det første, ved å bruke tiden din frivillig, setter du deg i den perfekte posisjonen for å møte en omsorgsfull, hensynsfull og uselvisk mann som også verdsetter altruisme og forstår fullt ut viktigheten av å gi tilbake.

En betalt datingapp eller en datingside er et annet sted hvor du kan finne en fin fyr. Mens det er mange gratis datingapper som sikkert har sin andel av hyggelige gutter, kan tjenestene med månedlig abonnement hjelpe deg med å møte noen som er litt mer seriøse om å finne et seriøst forhold.

Tross alt har mange gratis applikasjoner et rykte for å tiltrekke seg noen menn som bare er interessert i å “hooke up” noen, som ikke leter etter noe seriøst, eller som liker å spille. Men å bli med en betalte datingapp kan hjelpe deg med å filtrere bort noen av disse uønskede mennene og gjøre det mulig å finne en fin fyr som investerer sin tid, energi og penger til å møte en kvalitets kvinne. Så ved å registrere deg for disse betalte datingsappene og datingsidene i stedet for gratis, kan det hjelpe deg å gjøre en ekte forbindelse med en mann som virkelig verdsetter deg i alle henseender.

Dine favorittaktiviteter

Når du leter etter en mann, er det på tide å skifte fokus på deg selv og konsentrere seg om ulike aktiviteter og tidsfordriv som er viktige for deg. Er du en yoga fan? En kunsthistori entusiast? Eller elsker du å fiske? Jo mer du engasjerer seg i de aktivitetene du nyter, jo mer sannsynlig er du å skape nye muligheter til å møte hyggelige menn som deler de samme lidenskapene og prioritetene.

Men det stopper ikke der, fordi en viktig del av økning av sjansene dine for å møte en noen betyr at du må være proaktiv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *