Pålitelighet av datingsider: kan man stole på dem og sjekke dem?

Svaret på spørsmålet ditt avhenger av det du leter etter, og heldigvis i dagens verden med økt tilknytning er det nok av datingsider som kan imøtekomme dine behov.

Ja, det er mange veldig virkelige og hyggelige datingsider, både gratis og betalt for å vurdere å bli med apper som Match, OKCupid og Tinder hvis du leter etter et forhold.

Dating nettsteder er ekte. Hvis du ikke går ut mye, eller hvis du gjør det og likevel ikke finner noen som passer deg, vil online dating hjelpe deg med å utvide de mulige alternativene du har. Hvis du vil være i et lykkelig, engasjert forhold og det du har gjort for å lete etter noen, har ikke jobbet så er det på tide å gjøre en endring. Folk opplever kryper på nettet, men det er kryper i et ekte liv også, det er bare de er ikke like tilgjengelige for deg fordi de er online.

Å betale eller ikke betale?

Noen eksperter hevder at betalte datingsider tiltrekker seg flere seriøse brukere. Noen tror også at å sette noe bak en lønnsmuren gjør det mer attraktivt og luker ut de falske profiler og trollene. Samtidig bør du ikke avvise et side bare fordi det er gratis. Selv Tinder, til tross for sitt rykte for å tiltrekke brukere som søker tvilsom nytelse, kan fortjene et mer åpent sinn.

Prins eller svindler?

Bak troverdige intensjoner kan gjemme seg en virkelig svindler eller en skurk. Betyr dette at dating fra Internett skal bli forlatt? Nei. Du trenger bare å forberede og det er nok å følge noen regler:

  • Gi aldri noen økonomisk eller personlig informasjon (pass eller bankkortdetaljer);
  • vær forsiktig med ulike lenker – de kan være ondsinnede, selv om de ble sendt av vennen din
  • dessuten er ingen forsikret mot hacking av profilen sin;
  • gjør første datoen med en online beundrer på et offentlig sted og fortell vennene dine hvor du skal hen og hold telefonen på hånden;
  • Ikke nøl med å rapportere mistankene dine til teknisk support eller i tilfelle spam eller støtende meldinger.

Sjekk en datingside

Så, bevæpnet med sikkerhetstips, fortsett til valg av en datingtjeneste. Først av alt, bestem datingsidens målgruppen.

Se hvor mange profiler det er på ressursen og hvor ofte nye er opprettet. Men et overskudd av brukere er ikke alltid bra. Profilen din kan gå tapt blant millioner av andre.

Les anmeldelser, de finnes på flere nettsteder

Finn ut om:

  • hva er den generelle atmosfæren på datingsiden?
  • må du betale for noe?
  • hvor mange spam og falske profiler;
  • er det noen historier om ekte alvorlige relasjoner etter dating på en ressurs?

Å finne en veldig interessant person, selv på riktig datingside, er ikke lett. Vi anbefaler å ta hensyn til de unge «høyt spesialiserte» sider. I et forsøk på å vinne et publikum, legger de større vekt på service og sikkerhet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *